tiistai 26. elokuuta 2014

Iiva
Kalle ja Kata, taustalla Iiva, nykyisin kutsumanimeltään Diiva :)
Kalle, Iiva ja Milo
Viime kuun lopulla kävimme katsomassa Iivaa ja Kallea uudessa kodissaan. Iiva oli kasvanut vieläkin valtavasti, ja on kyllä jo aikuisen ponin kokoinen korkeudessa, eikä leveydessäkään paljoa jää Kallesta. Kalle oli muhkeassa kunnossa :D

Sissin (Vanity Fairy Siobhan) ruunivoikko orivarsa Niann Seymour olisi myytävänä hyvään kotiin, omistajan yhteystiedot saa minulta.

Ipanan varsa Fina (Vanity Fairy Fionnuala) varsoi ruunivoikon tammavarsan, onnittelut!

Kuvagalleriaani on päivitetty myös uusia kuvia myös Eadrom Rose Aislinn-tammasta, joka sai Vermossa I-palkinnon ja oli luokkavoittaja, Hippokselta sai pisterivin 8-8-7-7,5-7,5-7-7,5-7-7-7,5 ja II-palkinnon. Myös Vanity Padraigh oli Vermossa, sai I-palkinnon mutta ei menestynyt luokassaan. Molemmat esiintyivät hivenen löysästi tällä kertaa :D

Kävin myös pitkästä aikaa katsomassa Pörriä, se olikin laiduntamassa Hennan Pritnin kanssa, joten toivotaan, että ensi kesänä syntyisi taas Pörrin jälkeläinen!

Meillä on jo jonkin aikaa asustanut vanha herra Simo. Se oli tullessaan hieman laihassa kunnossa, mutta on alkanut laitumella pyöristymään ja alkaa näyttämään jo ihan hyvältä. Simo on osa-aikaeläkkeellä, käymme vähän ratsastelemassa. Simon kuvagalleria on työn alla :)

Britney ja Pörri

Simo
Simo

Simo pihavahtina/ruohonleikkurina


1 kommentti: